2014

Yo…

selamat datang 2014, moga bertambah SINAR pada tahun ini.

Image

macam bertambah busy je tahun ni……..pitammmmmmm!!!!!!!!! dibuatnya.

perkara yang aku MISS tahun lalu

1. MEMANCING –  xtvt memancing 0%…hahahahahah..padan muka aku

2. KAROK – hehhe ni pun xtvt 0%

3. MAKAN ANGIN – ni pun sama 0% – tapi buang angin maintain 100%..hahahahahaha

4. VISIT X-MAK MERTUA – ni pun 0% –

5. MAKAN PIZA – ni pun sama 0% – tahun ni siapa2 yang nak belanja dialu-alukan.

6. MANDI POOL & LAUT – ni pun sama xtvt 2013 0% – tarak..!!!

7. HOTEL 5 STAR – ni ada la dalam 2% – masa visit kelantan dan penang…

SELAMAT DATANG 2014

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s