Kuala Gula

port baru untuk memancing ni..minggu depan kena ronda2 tempat ni.dengar kata port yang bagus utk aktiviti MEMANCING.lama seeeee..!! tak mancing kuala -kuala sungai ni…

lepak kat bilik sambil mancing pun boleh ni….sapa nak join mari la…ADA BERANI..!!

8 thoughts on “Kuala Gula

    • nanti kalau awak sampai sana….jgn lupa ambil gambar/lokasi kedai makan tu…
      sekarang musim hujan….sejukk…ikan tido…[ x mancing ]…hehehehhehe

  1. Pada minggu lepas kawan saya ada pergi dan tidor sana, chalet ok RM 150per night satu.Tapiii makan dekat situ tak sedap dah tu mahal pulak tuuuu.dia makan 3 org, Carry ikan sembilang ketam 3 ekor dan ikan merah kecil ….nak tahu berapa RM 150.kalau pegi Trengganu macam ni baru Rm60 je sedap pulak tuuu memang puas hati lak,,sekali pergi nak lagi ////

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s